lørdag 15. september 2012

Vognposer til tvillingvogn

Etter mye søking på google etter forskjellige vognposer, kom jeg over denne bloggen: http://alrutosyr.blogspot.no/.
Hun er utrolig flink til å sy, og den vognposen jeg falt for er denne: http://alrutosyr.blogspot.no/2012/05/fleece-poselitt-annerledes-enn-andre.html.

Den er sydd i fleece, med isydd dyne på bakstykket. Og på forstykket kan du ta ut dynen på varmere dager. Derfor sendte jeg henne en mail og fikk kjøpt symalen + syforklaring.

Tvillingvogner er smalere enn vanlige vogner, og når man da vil ha vognposer er det greieste å sy selv slik at man får dem tilpasset baggene i vognen. Så jeg måtte tilpasse symalen jeg fikk tilsendt. Jeg har også sydd en luke i bretten så dynen kan tas ut på varme dager. Her er mitt resultat.4 kommentarer:

 1. Kjempefine poser og kjempegreit å kunne sy selv og tilpasse slik at den blir best mulig.Skjønte ikke helt m dyne sydd fast bak.. Har den to dyner da slik at du kan ta ut den andre foran?

  SvarSlett
 2. Jeg la dynen på gulvet og stoffet rett mot rett oppå dynen, så klippet jeg ut (gjennom både stoff og dyne). Deretter sydde jeg en søm rundt kanten på dynen, og deretter sydde jeg stoffet og dynen sammen. Men sparte ca 15cm i bunnen til å vrenge. Å så sydde jeg sammen åpningen jeg sparte.
  Så i bakstykket er dynen sydd fast. Mens forran så er det en luke med borrelås og dynen ligger løst oppi =) Ble du klokere av det ?? :-p jeg er ikke noe god på å forklare...

  SvarSlett
 3. Da har du altså TO dyner? Da har jeg skjønt det! :)

  SvarSlett
 4. Ja, eller jeg kjøper en stor som jeg klipper i. Så det blir jo på en måte 1 dyne i bakstykket og 1 i førstykket =)

  SvarSlett